Tietoa meistä.

Muuttopalvelu M. Kähäri on tehnyt muuttoja vuodesta 1995 alkaen ja yrityksen maine on vuosien varrella kasvanut huimasti.

Joustavuus, luotettavuus, nopeus, edullisuus sekä laatu ovat niitä sanoja, joilla asiakkaat ovat tottuneet kommentoimaan yrityksen toimintaa.

Kaikki muutot räätälöidään aina tapauskohtaisesti vastaamaan asiakkaan muuttotarpeita. Huolehdimme tarvittaessa muuttotavaroiden tullauksen ja sopimuksen mukaan myös pakkaustarvikkeet, pakkauspalvelut, vakuutukset, varastoinnit sekä muut kotimaan- sekä ulkomaanmuutoissa tarvittavat palvelut.

Kuljetamme muutot omalla muuttoihin varustellulla kuljetuskalustollamme ja oma, rautaisista ammattilaisista koottu asiakaspalveluhenkinen henkilökuntamme palvelee Teitä muuton molemmissa päissä.

Vuosien kokemuksella teemme kaikenlaiset muutot ja myös arvokuljetukset onnistuvat huoletta kalustollamme.

Lehdon Liikenne Oy osti Muuttopalvelu M. Kähärin toiminnan huhtikuussa 2021. Kaupanteon yhteydessä muuttopalvelun kalusto, sekä henkilökunta siirtyi uudelle omistajalle.

Lehdon Liikenne Oy on Janakkalassa toimiva perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli 70-vuoden ajan kaupunki-, seutu-, koululais-, palvelu- ja tilausajoliikenteessä sekä matkamyynnissä.

Kunnioitamme Muuttopalvelu M. Kähärin pitkiä perinteitä ja panostamme jatkossakin niihin asioihin, joista Muuttopalvelu M. Kähäri on tullut tunnetuksi.

Toteutuneen kaupan myötä näiden kahden yrityksen tarjoamat työt tuovat synergiaetua kokonaisuuteen. Sekä kalusto-, että henkilövahvuus kasvaa ja samalla voimme palvella yhä laajempaa asiakaskuntaa.

Olipa muuttonne suuri tai pieni, tapahtui se sitten kotimaassa tai ulkomailla, niin me olemme apunanne.
Takaamme Teille henkilökohtaisen ja toimivan palvelun.

Muuttoterveisin

Esa Lehto
Toimitusjohtaja

Postisoite:
Hausjärventie 8
14200 Turenki

Käyntiosoite / varasto:
Helsingintie 2669
11910 Janakkala

Puhelin: +358 10 2810690 / +358 41 731 5052
Sähköposti: info@ulkomaanmuutot.com

YHTEYDENOTOT MIELELLÄÄN SÄHKÖPOSTILLA!

Puheluihin vastaamme toimiston aukioloaikoina, arkisin klo. 08.00 – 16.00